Programma Duurzame & Gezonde Scholen Congres 2022 compleet!

Programma Duurzame & Gezonde Scholen Congres 2022 compleet!

Het inhoudelijke programma is compleet! Met sprekers als Anko van Hoepen (SPO Utrecht), Norbert Bol (Building Values) en Chantal Broekhuis (BreedSaam) staat dit congres op 9 november in Zwolle garant voor inhoudelijke kennis en inspiratie over duurzaam en gezond onderwijsvastgoed. Mis het niet! 

Dagvoorzitter Marco van Zandwijk (Ruimte-OK) heet je op 9 november in Zwolle van harte welkom. Samen met Van Zandwijk neem je het huidige onderwijsvastgoed onder de loep, waarbij onderwerpen als samenwerking, financiering en (multi)functionaliteit de boventoon vieren. Uiteraard telkens binnen het kader van best practices, gepresenteerd door schoolbesturen, architecten en gemeenten in de ruim twintig parallelsessies.

Schrijf je hier in voor het congres.

Programma

Het Duurzame & Gezonde Scholen Congres 2022 wordt geopend door dagvoorzitter Marco van Zandwijk van Ruimte-OK. Hij neemt deelnemers mee door de twee keynotesprekers - Anko van Hoepen van SPO Utrecht en Norbert Bol van Building Values - om vervolgens ruimte te bieden aan vier workshoprondes, waarin je keuze hebt uit ruim twintig sessies. De dag sluit af met een plenaire rondetafelgesprek waarin tafelgenomen én deelnemers samen toewerken naar oplossingen voor de scholencrisis.

Bekijk hier het volledige programma.

Over het congres

Financiering, opdrachtgeverschap, energievoorzieningen, samenwerking; alles waarmee concrete stappen te zetten zijn om jouw school duurzaam en gezond te maken, komt aan bod. Bovendien kom je niet alleen naar het congres om te luisteren. In een reeks interactieve sessies kun je samen met sprekers en deelnemers, bestaande uit gemeentes, schoolbesturen, architecten, installateurs en meer, werken aan concrete opgaven om stappen te zetten in onderwijshuisvesting. Ook bezoek je diverse stands van onze partners om de nieuwste ontwikkelingen te volgen.

Meer over het Duurzame & Gezonde Scholen Congres 2022 lees je hier.

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven