Duurzame & Gezonde Scholen Congres 2024

Duurzame & Gezonde Scholen Congres 2024

Samen zetten we de volgende stap!

Het Duurzame & Gezonde Scholen Congres is hét jaarlijkse kennis- en netwerkevenement om concrete stappen te zetten richting toekomstbestendige scholen. Met de nadruk op een gezond binnen- én buitenklimaat, toereikende financiering en samenwerking met alle betrokkenen in het onderwijsvastgoed. We zetten tijdens het event samen de volgende stappen om te bouwen aan duurzaam en gezond onderwijsvastgoed voor toekomstige generaties! Bouw je met ons mee?

Ruimte voor iedereen

Ieder kind verdient een gezonde, veilige, mooie en duurzame omgeving om in te leren, spelen, ontmoeten en ontwikkelen. Onderzoek toont aan dat een gezond binnenklimaat, voldoende bewegen en een groene omgeving essentieel zijn voor betere leerprestaties, minder ziekteverzuim en een hoger welzijn onder zowel leerlingen als leraren. En dat is precies waar wij ons hard voor maken!

Het congres is dé ontmoetingsplaats voor iedereen die betrokken is bij het verduurzamen van onderwijsvastgoed. Of je nu een schoolbestuurder, architect, adviseur of werkzaam bent bij de overheid, bij ons vind je elk jaar weer inspiratie, kennis en praktische inzichten om concrete stappen te zetten richting een toekomstbestendige leeromgeving. Tijdens het congres bieden we een gevarieerd programma aan, met praktische workshops, inspirerende lezingen en boeiende discussies over onderwerpen als gezondheid en welzijn, financiering, duurzaam onderhoud en multifunctioneel ruimtegebruik. We delen inspirerende projecten en werken samen aan een duurzame routekaart voor de toekomst.

Dus, bouw je met ons mee aan een betere toekomst voor ons onderwijs en de generaties die nog komen? Meld je dan vandaag nog aan!

Early bird korting

Vanaf nu kun je je inschrijven met de early bird korting.

Aanmelden met vroegboekkorting

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven