Draaijer


Positieve plekken halen het beste in mensen naar boven. Het zijn plekken waar mensen tot ontwikkeling komen, waar ze zorgen voor anderen, waar ze kennis overbrengen en waar ze het maximale uit zichzelf halen. Draaijer creëert dat soort plekken.

Gezonde huisvesting richt zich in de eerste plaats op de vitaliteit en het mentaal welbevinden van de mensen die er werken, zorgen, leren of recreëren. Het is onze missie om plekken te ontwerpen waar mensen op een plezierige manier kunnen samenwerken, ontwikkelen en ontmoeten. En fijn kunnen herstellen, bewegen en ontspannen.

We hebben aandacht voor alle gebruikers van een gebouw. Want in een gebouw dat optimaal functioneert kunnen mensen beter presteren. We inspireren je daarom graag om de lat hoger te leggen. Door een integrale aanpak en het gebruik van technologische innovaties maken we jouw ambitie gegarandeerd waar.

We creëren omgevingen voor nu en voor de toekomst. We stimuleren circulair, energiebewust en klimaatadaptief bouwen en houden rekening met impact op de omgeving.

Onze diensten:

  • Strategie en advies
  • Management en realisatie
  • Exploitatie en beheer
  • Data en Digital Services

« Naar het overzicht

Terug naar boven