GEZE

Steenoven 36
5626 DK Eindhoven

T: 040-2629080


GEZE: intelligente raamoplossingen voor natuurlijke ventilatie

GEZE biedt een uitgebreid productassortiment van deur-, raam- en veiligheidstechniek en zijn een belangrijke drijvende kracht achter het digitale netwerk van gebouwautomatisering.

Automatische deuroplossingen voor barrièrevrijheid of brandveiligheid, raamaandrijvingen voor natuurlijke ventilatie of voor rook- en warmteafvoer in het geval van brand, digitaal netwerk van deuren en ramen voor gebouwautomatisering - dit zijn slechts een paar voorbeelden uit onze dienstenportfolio. Het is ons doel leefbare gebouwen te ontwikkelen met de hoogste mate van comfort en de grootst mogelijke veiligheid voor gebouwgebruikers.

Tijdens het Duurzame & Gezonde Scholen Congres vertellen we u op ons partnerpoint alles over onze intelligente raamoplossingen voor natuurlijke ventilatie in schoolgebouwen. Met onze oplossingen heeft u de controle over uw binnenklimaat én grip op uw kosten.

Over GEZEGEZE is een Duits familiebedrijf met 160 jaar ervaring in het produceren van oplossingen op het gebied van deur-, raam- en veiligheidstechniek. Het bedrijf is marktleider in Duitsland, waar het in de buurt van Stuttgart is gevestigd met een grote ontwikkel- en productielocatie.

Meer informatie over GEZE en de verschillende oplossingen vindt u op www.geze.nl

« Naar het overzicht

Terug naar boven